Resultaten voor personal

 
 
personal
Personal training Vitori.
Training en testing. Training en testing. Je bent hier.: Wij bieden u personal coaching op maat. We werken met een volledig functionele workout, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke doelstellingen zoals.: Wegwerken van spiertekort. Wegwerken van last zoals lage rugpijn.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Een aantal jaar geleden is Karen dan ook gestart als personal coach en indoor cycling instructor. Daarnaast doceert ze ook de cursus Personal Coach aan het Centrum Voor Avondonderwijs, waar ze andere mensen haar passie bijbrengt. Daarbij ligt de focus vooral op gedragsverandering en de manier waarop je mensen kan stimuleren om op een gezonde en duurzame manier te leven. Als kleine jongen was Marc Verwilghen niet zo gek op sport. Toch kreeg hij via zijn opa uiteindelijk de sportmicrobe te pakken die hij ondertussen zelfs nog verder wil verspreiden. In 2004 werd hij personal trainer, eerst bij een fitnessketen en nadien in zijn eigen zaak IN 2 SPORTS. Daar helpt hij zijn klanten om fitter en gezonder te worden en zo de vorm van hun leven te bereiken. Daarnaast biedt hij zijn expertise ook aan voor bedrijven die hun werknemers in topvorm willen krijgen. Wat" mij betreft gaat personal training in de eerste plaats over gezonder, fitter, actiever en vitaler worden, zegt Marc, en" pas daarna over een platte buik, strakke billen of brede schouders.
STERK Personal Training Gent.
1 on 1 Personal Training. Op zoek naar een doelgerichte en persoonlijke aanpak? Dan is onze 1 on 1 Personal Training de perfecte formule voor jou! Onze hoogopgeleide STERK trainers zijn meesters in hun vak. Op basis van jouw doelen gaan ze doordacht en systematisch te werk.
IMPROVE Health Training Coaching Beate Hofkens Bewegings Personal Coach.
Contacteer ons voor een vrijblijvend informatiegesprek over prijs en werking. Tijdens dit kennismakingsgesprek krijgen we een duidelijk beeld van wat jouw doelen zijn en hoe we deze samen kunnen bereiken. Maak kennis met onze coaches. Small Group Training., Small Group Training.,
Personal Trainer bij Respiro Sport en gezondheidscentrum Rotselaar.
Vanaf dan begeleidt je Personal Trainer je bij het verwezenlijken van je doelen. De betaalafspraken en trainingsplanning regelen jullie samen. Via Personal Training boek je tot 30% meer resultaat! Maak een afspraak met één van onze Personal Trainers van TAOM.
FitWell2DAY Personal Trainer Bond Moyson Oost-Vlaanderen.
Bij de personal trainer van FitWell2DAY kan je zowel terecht voor sporten en bewegen onder professionele begeleiding als voor individuele training 1 op 1 training of duo-training of in kleine groepjes small group training. Sporten onder begeleiding van een personal trainer?
Personal training, afslanken en voedingsadvies Fitphysicz.
MEER INFO PERSONAL TRAINING. MEER INFO SMALL GROUP TRAINING. SAMEN GAAN WIJ VOOR RESULTAAT. Klaar om jouw leven te veranderen? Mogen wij jouw naam? Mogen wij jouw e-mailadres? Mogen wij ook jouw telefoonnummer? In welk programma heb jij interesse? 1 on 1 Personal Training.
PERSONAL TRAINING Fitpoint Fitness.
Er zijn enorm veel voordelen om met een Personal Trainer te trainen. Mensen van elke leeftijd en van elk ervaringsniveau kunnen betere resultaten zien en een gezondere levensstijl leiden. Met een Personal Trainer maken wij u een uniek trainingsplan op dat past bij jou individuele trainingsbehoefte en doelen.
Personal Coaching De Kaai.
Je traint 1x of meer per week je kan zelf kiezen met jouw personal coach in een aparte ruimte. De personal coaching-ruimte is zopas vernieuwd, voorzien van allerlei nieuwe materialen en je traint op een gezonde ondergrond die niet schadelijk is voor je gewrichten.
Personal Health Plan Home.
Ik ben Martijn Schaubroeck, reeds 10 jaar actief in de fitnesswereld en oprichter van Personal Health Plan de PHP-Facility. Vooraleer fitness mijn passie werd, beoefende ik basket. Mijn naam is Manu Volcke. Ik ben sinds 2013 actief in de fitnesswereld en sinds 2018 personal trainer bij Personal Health Plan.
Personal Coaching prijzen Fitopia.
Personal beurtenkaart Aantal beurten Prijs. 1 beurt is 25 minuten. Beurtenkaart is 1 jaar geldig. Koop een beurtenkaart Personal Coaching of doe het iemand cadeau! Groepsles coördinator Personal coach. Kies je voor continuïteit? Dan is het personal jaarlidmaatschap voor jou de oplossing.
Cor Makengo Personal Trainer Bootcamp Coach.
Wat mij het meest motiveert om uit mijn luie zetel te komen en te sporten bij Cor. Ik zie altijd resultaat! Julie Ronge, Model/Blogster, Personal Training. Drie Eikenstraat 510. 3 maand abonnement. Copyright Cor Makengo Personal Trainer Bootcamp Trainer Website door solitweb.be.

Contacteer ons